Zondag 5 juli 2020

Britta Maria brengt een ode aan het Nederlandse lied

Britta Maria is één van de favorieten van Kasteel Amerongen en was direct uitverkocht. Maar ze kan nogmaals optreden aankomende zondag en de vrijwilligers zijn ook bereid gevonden om langer te blijven!
Het tweede tuinconcert begint om 17.00u. Toegangsprijs voor volwassenen is € 17,50, voor Vrienden van het Kasteel €15,00, kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis.

Ook het tweede concert is uitverkocht!

  • Datum: Zondag 5 juli 2020
  • Tijdstip: Inloop vanaf 16.30, drankje vooraf
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassenen € 17,50, Vrienden € 15,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 16.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Britta Maria
Britta Maria komt terug met een combinatie van haar voorstelling Chansons van Schoonheid en Troost en Huiswaarts een ode aan het Franse en Nederlandse luisterlied. Met liedjes van Aznavour, Brel, Piaf maar ook Annie M.G. Schmidt en Ramses Shaffy.

Haar recente album kreeg vier sterren van Henk van Gelder in de NRC. “ Britta Maria zingt toegewijd en ingeleefd, met een uitgebalanceerde begeleiding van Maurits Fondse en Oleg Fateev. Mooi werk.”De cabaretier en programmamaker Jaques Klöters sprak van “ Een schitterend album”


Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? Mail uw bestelproblemen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda