Vrijdag 23 augustus 2019

De eerste editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse

De provincie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, kastelen en buitenplaatsen, militair erfgoed en een provincie waar het fijn fietsen is. De juiste ingrediënten voor een thematische fietsvierdaagse waarbij deelnemers genieten van de Utrechtse natuur en cultureel erfgoed. De eerste Utrechtse Fietsvierdaagse vindt plaats van 22 tot en met 25 augustus, met start en finish op Slot Zeist.

Naast prachtige routes op de Utrechtse Heuvelrug, krijgen deelnemers vier dagen de kans kastelen, forten en ander militair erfgoed te bezoeken. Kasteel Amerongen opent haar deuren voor de deelnemers van de Utrechtse Fietsvierdaagse op vrijdag 23 augustus, als de kastelen en buitenplaatsen centraal staan.

Vrijdag: kastelen en buitenplaatsen

De kastelen en buitenplaatsen staan vrijdag 23 augustus centraal. Elke buitenplaats heeft zijn eigen karakter en eigen verhaal. Kasteel Amerongen ligt deze dag op de route. Het kasteel is geopend van 11.00 uur- 16.00 uur. Er zijn elk half uur rondleidingen. Let op: het kasteel is uitsluitend te bezichtingen met een rondleiding. Het kan zijn dat een bepaalde rondleiding al vol is en u even moet wachten. Wilt u liever niet wachten? U kunt ook alleen de tuin bezichtigen. Dit is op eigen gelegenheid. De reguliere entreeprijzen zijn van kracht.

De Utrechtse Fietsvierdaagse op een rij

• Datum: 22 tot en met 25 augustus. Ook daginschrijving is mogelijk.
• Start en finish: Slot Zeist, starten tussen 9.00 en 13.00 uur.
• Afstanden: 20, 40 of 60 kilometer.
• Toegankelijk voor: recreatieve fietsers, e-bikes, handbikes, tandems.
• Prijzen volwassenen: € 10,- per dag, € 30,- voor 4 dagen.
• Prijzen jeugd t/m 14 jaar: € 4,- per dag, € 12,- voor 4 dagen.
• Familietarief voor 2 ouders en 3 kinderen: € 20,- per dag, € 60,- voor 4 dagen.

Schrijf je vandaag nog In op www.utrechtsefietsvierdaagse.nl


Terug naar de agenda