Zondag 19 augustus 2018

De Zeister Muziekdagen

Zondagavond 19 augustus 2018, aanvang 20.00 uur

De Zeister Muziekdagen 2018

Ook in 2018 komen musici die tot de wereldtop behoren naar de Zeister Muziekdagen, een internationaal kamermuziekfestival dat duurt van 11 tot en met 25 augustus . Artistiek leider Alexander Pavlovsky heeft een boeiend en gevarieerd programma opgesteld met vertrouwde en nieuwe ensembles. Voor het hele programma klikt u hier.

Op Kasteel Amerongen

Voor de 29ste maal organiseert de Stichting Zeister Muziekdagen 11-25 augustus 2018 het jaarlijks internationaal kamermuziekfestival in Zeist. Vermaarde ensembles zoals het Jerusalem Quartet, het Hagen Quartett, het Schumann Quartett, het Klieser/Bielow/Schuch Hoorntrio, het Sitkovetsky Pianotrio en de pianist Matan Porat treden er op, ook samen met individuele musici. Daarnaast geven leden van deze ensembles masterclasses aan bestaande groepen van jonge veelbelovende musici (uit verschillende landen), die daar verder worden opgeleid in het spelen van kamermuziek.

Op zondag 19 augustus 2018 om 20.00 uur zullen masterclass-deelnemers van de Zeister Muziekdagen een concert geven op kasteel Amerongen, Drostestraat 20 te Amerongen. Jonge ensembles treden op met composities waaraan zij in de masterclasses werken.

Meer informatie

  • Datum: Zondag 19 augustus
  • Tijdstip: aanvang concert 20.00u. Het Huys is al open vanaf 19.30u.
  • Waar: op de galerij van Kasteel Amerongen
  • Tickets: Volwassene € 15,00. Kind tot en met 18 jaar gratis. Vrienden Stichting Kasteel Amerongen € 13,50
  • Ticketverkoop: Online, zie onderaan deze pagina
  • Toegankelijkheid: Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen.
  • Adres: Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, 3958BK Amerongen

--------------------
Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voor doen? U kunt dan uw bestelproblemen mailen naar sales.marcom@kasteel-amerongen.nl, dan gaan wij kijken wat we er aan kunnen doen. Let op: u kunt deze mail niet gebruiken om uw reservering per mail bekend te maken. Reserveren kan alleen online


Terug naar de agenda