Zaterdag 10 september 2022

Kom op zaterdag 10 september tijdens Open Monumentendag 2022 naar de Grietmarkt. Je vindt hier biologische producten, kunst, design, muziek, kinderactiviteiten, straattheater en een gezellig terras. De standhouders ontvangen je enthousiast, de muzikanten zorgen voor een geweldige sfeer, de kinderen hebben plezier bij de workshops en de koffie en koek op het terras smaken opperbest!

Je bent van harte welkom op zaterdag 10 september van 10.00 uur tot 17.00 uur prachtig gerenoveerde Margaretha Turnorlaan in Amerongen.

Kasteelwinkel Annebetje
Ook Kasteelwinkel Annebetje staat op de Grietmarkt met leuke spullen uit de kasteelwinkel! Kom gezellig langs voor leuke cadeaus, souvenirs en lokale producten.

Vrijwilligers & vrienden
Heeft u interesse in vrijwilligerswerk of wilt u graag lid worden van de Vriendenkring van Kasteel Amerongen? Ontdek alle mogelijkheden bij de kraam van Kasteel Amerongen tijdens de banenmarkt.

Grietmaal
Traditiegetrouw wordt de Grietmarkt afgesloten met het Grietmaal: een biologische maaltijd in de openlucht, bereid met producten van de markt. Kinderen mogen hier hun eigen 'kasteelburger' versieren.

Voor meer informatie over de Grietmarkt en het Grietmaal ga je naar de website.


Terug naar de agenda