Zondag 6 oktober 2019

Hondenwandeling ‘Hart voor Kanker’ NKFD

Wandelt u mee op zondag 6 oktober? Het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) organiseert in samenwerking met Kasteel Amerongen de nationale Hondenwandeling “Hart voor Kanker”. De tentoonstelling ‘Deftige Dieren’ is op dit moment in volle gang op het kasteel, daarom besloot het NKFD dit jaar de wandeling in samenwerking met Kasteel Amerongen te organiseren.

Wandel mee en doneer direct!

Het deelnamebedrag bedraagt voor de eerste hond uit elk gezin €10,00. Voor elke extra hond vragen wij een deelnamebedrag van €5,00 per hond. Alle opbrengsten van de hondenwandeling komen volledig ten goede aan kankerbestrijding bij gezelschapsdieren.

Het programma

U kunt op zondag 6 oktober deelnemen aan de Hondenwandeling "Hart voor Kanker". De route is ongeveer 5 km. U kunt tussen 11.00 en 14.00 uur starten met de wandeling vanaf het parkeerterrein de Burgwal bij het bos (Burgwal 1, 3958 ER Amerongen). Helaas is de gehele route niet geschikt voor rolstolgebruikers. Halverwege de route, op het plein voor het kasteel, zal er gelegenheid zijn om te genieten van koffie met wat lekkers en om de stands van de sponsoren te bezoeken. Bij de finish krijgen de deelnemers een leuk aandenken plus een tas met cadeautjes van de sponsoren. Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk vanwege het beperkte aantal deelnemers.

Wij willen alle deelnemers vragen om de honden aan de riem te houden tijdens de gehele wandeling.

Inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend via het NKDF via de website Hondenwandeling via Kanker. Klik hier.


Terug naar de agenda