Zondag 13 september 2020

De stoelen voor het concert van Esther Apituley zijn allemaal uitverkocht. Maar, u kunt natuurlijk een tuinkaartje kopen en heerlijk in het gras meegenieten van dit optreden. We gaan ervanuit dat het weer meewerkt. Tot zondag!

Esther Apituley speelt altviool voor kinderen (6+) en hun familie tijdens de voorstelling: De Dans van de Altviool.

Datum: Zondag 13 september 2020
Tijdstip: 11.00. Inloop vanaf 10.30, koffie en/of limonade vooraf.
Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. (Let op! Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.)
Entree: Volwassenen € 10,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis (wel reserveren).
Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 10.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Esther Apituley is een van Nederlands beste altviolisten. Zij maakt van haar optredens in binnen en buitenland theatervoorstellingen. Met haar bijzondere, levendige interpretaties van de muziek verlaat zij de gebaande paden, op naar ontdekking en avontuur.Deze voorstelling heet: De Dans van de Altviool. Zij geeft hem samen met de accordeonist Renee Bekkers.

Esther zal de bijzonder klank van de altviool demonstreren, warmer en dieper dan de viool. Ze zal ook een stuk van Hindemith spelen die voorschreef dat het “zo snel mogelijk” gespeeld moet worden en probeert dan haar eigen record te verbeteren! Esther vraagt de kinderen om een mooie tekening of een verhaaltje mee te nemen, dat zij dan in muziek zal omzetten.

Het zal een mooie , roerende en spannende voorstelling worden.


Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? U kunt dan uw bestelproblemen mailen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda