Vrijdag 4 oktober 2019

Uw Deftige Dier op de foto

Normaal gesproken zijn honden helaas niet welkom op het kasteelterrein vanwege de kwetsbare collectie en kasteeltuin. Maar op Dierendag, vrijdag 4 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur, maken we éénmaal een uitzondering! In het kader van Deftige Dieren organiseren we deze dag een unieke photoshoot in samen werking met Saskia Weijman van hondenfotograferen.nl. U kunt uw hond tegen een voordelig tarief professioneel laten fotograferen op het bordes van Kasteel Amerongen. Deftiger kan haast niet! Wij willen graag benadrukken dat dit een unieke kans is. Het is nu of nooit! Er is maar plek voor 15 honden.

Programma en prijzen

U betaalt € 49,- per hond. Hiervoor krijgt u digitaal twee foto’s in een groot formaat aangeleverd: één portret van uw hond en één foto van u en uw hond samen. Deelname is alleen mogelijk via vooraf bestelde tickets. U kiest voor een bepaalde tijd. U dient 15 minuten vooraf aanwezig te zijn. Verzamelen is bij de toegangspoort van het kasteel. Een medewerker van het kasteel komt u op tijd ophalen. U loopt dan samen naar de fotolocatie toe. Per hond is er 15 minuten fotografietijd. Zorg dus dat u op tijd bent!

Heeft u meerdere honden die u graag op de foto heeft? Dat kan. Dan bestelt u gewoon meerdere tickets. Soort of grootte van de hond maakt niet uit. Elke hond is welkom!

De fotolocatie is vóór het kasteel op het bordes. Dit levert prachtige plaatjes op.

U dient zelf in het bezit te zijn van hondenopruimzakjes. ‘Grote boodschappen’ van uw hond moeten opgeruimd worden.
Neemt u ook koekjes en het lievelingsspeeltje van uw hond mee? Deze gebruiken we tijdens de photoshoot.

Aanvullende informatie

  • Datum: vrijdag 4 oktober
  • Tijd: van 12.00 uur tot 16.00 uur in timeslots van 15 minuten
  • Prijs: € 49,- per hond
  • Product: U ontvangt binnen één week twee digitale foto’s: één bijzonder portret van uw hond en één foto van u en uw hond samen
  • Locatie: Verzamelen bij toegangspoort van Kasteel Amerongen, drostestraat 20, 3958 BK Amerongen


Terug naar de agenda