Kinderkerst op Kasteel Amerongen

Allerbeste kinderen van groep 5 van Amerongen,

Zoals jullie uiteraard weten wonen jullie in een mooi dorp met een prachtig kasteel. Vroeger, toen gravin Elisabeth Bentinck op Kasteel Amerongen woonde, vierde de kasteel-familie samen met het personeel kerst op de Galerij. De kinderen van het personeel werden daarbij uiteraard niet vergeten.

Op vrijdagavond 14 december om 19.00 uur gaan wij kerst vieren zoals dat vroeger op het kasteel werd gedaan. Kasteel Amerongen wil jullie uitnodigen om hieraan mee te doen.

Op deze avond zal een kind van vroeger jullie vertellen hoe het was om op Kasteel Amerongen te wonen en dan vooral met kerst. Jemima de Brouwere woonde hier vroeger en beleefde spannende avonturen die ze jullie graag komt vertellen. Daarna zal er een bijzonder kerstverhaal verteld worden en gaan we samen kerstliederen zingen bij het orgel.

Opgeven

Wil jij deze bijzondere kerstviering meemaken? Mail dan vóór 12 december naar sales.marcom@kasteel-amerongen.nl. Vermeld in je bericht je naam, de naam van je ouder en de naam van je school. Je reservering is pas geldig nadat je een bevestiging hebt gehad. Neem deze uitgeprint mee naar de kerstviering. Wees er snel bij, want vol = vol!