Fotograferen en filmen bij Kasteel Amerongen

Het huis en de omliggende tuinen lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor uw bruidsreportage, fotoshoots en (commerciële) producties. Wegens de kwetsbaarheid van het interieur, de openstelling voor bezoekers en evenementen, is dit alleen mogelijk op aanvraag.

Bruidsreportage
Wilt u sfeervolle bruidsfoto's maken bij Kasteel Amerongen? Voor een bruidsreportage graag contact opnemen met Swijnenburg.com. Een bruidsreportage maken op Kasteel Amerongen zonder reservering is niet toegestaan.

Fotoshoot of filmopname
Wilt u een fotoshoot of filmopname organiseren op Kasteel Amerongen? Dat kan alleen buiten openingstijden van het kasteel. Er gelden beperkende voorwaarden vanwege de kwetsbaarheid van het interieur en de openstelling voor bezoekers, dat geen hinder mag ondervinden van de opnames. Voor opnames in het kasteel hanteren wij een tarief vanaf € 2.500 per zaal (exclusief begeleidingskosten).

Opnames in de tuinen
De tuinen zijn zes dagen per week geopend tussen 11.00 en 16.30 uur. Binnen deze openingstijden kunnen op afspraak opnames gemaakt worden in de tuinen. Voor opnames in de tuinen hanteren wij een starttarief van € 250,- per uur (exclusief begeleidingskosten). Het maken van (semi-) professionele fotoreportages en film- of televisieopnames is niet toegestaan zonder schriftelijke reservering bij Stichting Kasteel Amerongen. Het maken van foto- en/of filmmateriaal door middel van een drone is niet toegestaan in verband met de veiligheid van onze bezoekers en de instandhouding van het kasteel.

Contact
Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en kan er een offerte op maat gemaakt worden. De hoogte van de tarieven hangt af van de duur en complexiteit van de opname. Zonder reservering en het tonen van de bevestigingsbrief kunnen wij u helaas geen toegang tot het terrein geven.