Helaas! Ook wij zijn van rijkswege gesloten. Al kaarten gekocht? U ontvangt uw aankoopbedrag retour. Dit kan nog even duren.
Wij wensen u fijne feestdagen en hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Starttijd en entreekaarten
Entreekaarten voor het kasteel koopt u online, waarbij u een tijdslot selecteert. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders en Vrienden. Laat uw online entreekaart aan de kassa scannen. U heeft daarmee toegang tot het huis en/of de tuinen. Als u alleen voor de tuin komt, kunt u uw entreekaart ook direct aan de kassa kopen.

Heeft u geboekt voor een rondleiding? Zorg ervoor dat u minimaal 10 minuten voor de starttijd aanwezig bent. Van de kassa naar het kasteel is het 5 minuten wandelen.

Vanaf 6 november 2021 is het huis, de tuin, de kasteelwinkel en de theeschenkerij van rijkswege alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) voor bezoekers vanaf 13 jaar. Uw CTB en ID zullen bij de kassa door onze vrijwilligers gecontroleerd worden met een digitale scanner van het Ministerie van VWS. Hierdoor kan de wachttijd langer zijn dan normaal. Geef elkaar de ruimte en houd afstand. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Koop uw entreekaart

Op donderdag tot en met zaterdag zijn er rondleidingen door het huis van 11.00 tot 16.00 uur.
Elk half uur tussen 11.00 en 16.00 uur loopt een gids in groepjes van maximaal zes personen door het huis. De gids vertelt in maximaal 75 minuten de verhalen over de bewoners, de geschiedenis en de bijzondere collectie. De rondleidingen zijn geschikt voor personen vanaf 6 jaar en als men goed ter been is. Er is geen lift in het huis.

Op zondag kunt u het huis bezoeken tussen 11.00 tot 16.00 uur.
U loopt met uw huishouden een route door het huis en in elke ruimte staat een gids om u meer te vertellen over het kasteel. Dit is zeker ook geschikt voor kinderen.

  • Entreekaarten ontvangt u direct per e-mail.
  • Download de entreekaarten vooraf op uw smartphone of print ze uit.
  • Museumkaarthouders graag tijdig afmelden bij verhindering zodat er plek is voor anderen via deze link (deze staat ook in de bevestigingsmail)
  • In het kasteel draagt u speciale sloffen over uw schoenen om de vloeren te beschermen.
  • In het huis en de tuin is een gratis speurtocht voor kinderen tot 10 jaar. Lees hier meer