Fotograferen en filmen bij Kasteel Amerongen

Kijk hier voor informatie over een bruidsreportage. Raadpleeg ook onze uitgebreide bezoekersvoorwaarden.

Wilt u een fotoshoot of filmopname organiseren op Kasteel Amerongen? Het kasteel en de omliggende tuinen lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor uw (commerciële) productie.
Dat kan alleen buiten openingstijden van het kasteel. Er gelden beperkende voorwaarden vanwege de kwetsbaarheid van het interieur en het toerisme, dat geen hinder mag ondervinden van de opnamen.
Het kasteel is 6 dagen per week geopend tussen 11 en 17 uur. Er kunnen binnen deze uren geen opnames gemaakt worden in het kasteel. Buiten deze uren hanteren wij een tarief vanaf € 2.500 per zaal (exclusief begeleidingskosten).

De tuinen zijn 6 dagen per week geopend tussen 11 en 17 uur. Binnen deze openingstijden kunnen opnames gemaakt worden in de tuinen. Voor opnames in de tuinen hanteren wij het starttarief € 250,- per uur (exclusief begeleidingskosten). Het maken van (semi-) professionele fotoreportages en film- of televisieopnames is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kasteel Amerongen.

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en kan er een offerte op maat gemaakt worden. De hoogte van de tarieven hangt af van de duur en complexiteit van de opname. Zonder reservering en het tonen van de bevestigingsbrief kunnen wij jullie helaas geen toegang tot het terrein geven. Het maken van foto- en/of filmmateriaal door middel van een drone is niet toegestaan in verband met de veiligheid van onze bezoekers en de instandhouding van het kasteel.