Voor hét perfecte cadeautje

Kasteelwinkel Annebetje vindt u bij binnenkomst door de groene poort direct aan uw linkerhand.
In museumwinkel “Annebetje” vernoemd naar Anna Elisabeth Christina van Tuyll van Serooskerken, een van de sterke vrouwen van Kasteel Amerongen, is een verscheidenheid aan artikelen te koop, voor uzelf of om cadeau te geven. De winkel is geopend tijdens de reguliere openingstijden en is vrij toegankelijk.

VVV-informatiepunt

Ook het VVV-informatiepunt is in de winkel te vinden met wandel- en fietskaarten en wetenswaardigheden over de omgeving.

Producten

Stap even binnen na een bezoekje aan de tuin of het kasteel of kom gewoon langs voor een lief cadeautje, geurig zeepje of onze eigen kweeperengelei, sap of honing. Je kunt er naast een leuk souvenir van het Kasteel ook terecht voor boeken over de geschiedenis van het Huys en zijn bewoners door de eeuwen heen. Tuin- en kookboeken, sap van fruit uit de boomgaarden, honing uit onze bijenstal, prachtige sjaals, handgemaakte sieraden en leuke kindercadeautjes. Kortom teveel om op te noemen! Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe bijzondere items. Ook zijn er CD’s te koop van concerten op het authentieke Bätzorgel van het Kasteel.
We kunnen desgewenst een leuk relatiepakket samenstellen van artikelen uit onze winkel.

U bent van harte welkom!

Afhankelijk van het seizoen kunt u ook groenten en fruit uit de eigen biologische moestuin kopen. Het verkooppunt vindt u in het prieeltje, dichtbij het kasteel, tussen de twee houten bruggen in.