Voor hét perfecte cadeautje

De museumwinkel annex ticketshop vindt u bij binnenkomst door de groene poort direct aan uw linkerhand. Hier kunt u de kaartjes kopen voor rondleidingen in het Huys en/of toegang tot de Tuin.

In museumwinkel “Annebetje” vernoemd naar Anna Elisabeth Christina van Tuyll van Serooskerken, een van de sterke vrouwen van Kasteel Amerongen, is een verscheidenheid aan artikelen te koop, voor uzelf of om cadeau te geven. De winkel is geopend tijdens de reguliere openingstijden en is vrij toegankelijk.

Producten

Je kunt er naast een leuk souvenir van het Kasteel ook terecht voor boeken over de geschiedenis van het Huys en zijn bewoners door de eeuwen heen. Tuin- en kookboeken, heerlijke jam, honing, prachtige sjaals, handgemaakte sieraden en leuke kindercadeautjes. Kortom teveel om op te noemen! Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe bijzondere items. Ook zijn er CD’s te koop van concerten op het authentieke Bätzorgel van het Kasteel.
We kunnen desgewenst een leuk relatiepakket samenstellen van artikelen uit onze winkel.

U bent van harte welkom!

Afhankelijk van het seizoen kunt u ook groenten en fruit uit de eigen biologische moestuin kopen. Het verkooppunt vindt u in het prieeltje, dichtbij het kasteel, tussen de twee houten bruggen in.