Vakantiepark Eiland van Maurik

Nabij kasteel Amerongen ligt Vakantiepark Eiland van Maurik midden in de prachtige Betuwe. Door de ligging aan het recreatiemeer met rondom de groene natuur zorgt dit voor een uniek uitzicht.

Genoeg te doen!

Er is genoeg te doen op het vakantiepark! Geniet van heerlijke gerechten in onze Brasserie of van een lekkere pannenkoek in ons vernieuwde pannenkoekenrestaurant De Waterspiegel. Vermaak je dagenlang met al onze wateractiviteiten, geniet van ons nieuwe (overdekte) zwembad en droom weg bij alle mooie vaartuigen uit onze haven. In het hoogseizoen is er voor verschillende leeftijden animatie aanwezig, dus ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Kortom, genoeg te doen!
Kamperen, accommodaties of een Glamping vakantie?

Vakantiepark Eiland van Maurik biedt het u allemaal aan! Door de diversiteit aan accommodaties, kampeerplaatsen en Safaritenten is er altijd een verblijf wat precies aan uw wensen voldoet!

Wilt u met de hele familie komen? Kies dan voor het Rivierhuis voor 18 personen of het Havenhuis voor 20 personen om zo met elkaar te genieten van het adembenemende uitzicht over de haven of het meer. Komt u alleen met uw gezin? Kies dan voor onze Havenvilla voor 8 personen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Vakantiepark Eiland van Maurik
Eiland van Maurik 7
4021 GG Maurik
Tel: 0344-691502
E-mail: receptie@eilandvanmaurik.nl