RCN Vakantiepark het Grote Bos

Omgeven door natuur, cultuur en historische landgoederen ligt RCN het Grote Bos, een betoverende vakantiepark midden in de bossen. De natuurlijke heuvels van de Heuvelrug zijn zichtbaar en voelbaar op ons park, het landschap en de omgeving vervelen nooit. Een vakantie op het Grote Bos brengt je in een heel andere wereld dichtbij huis!

Faciliteiten
Op ons park vind je een fietscrossbaan, een waterspeelparadijs en een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en ligweide. Natuurlijk is er de RCN Kruimelpadclub en er zijn uitdagende, interactieve speeltoestellen. Ook kun je je uitleven op één van de trainingslocaties van Survivalgroep Hang-On. Met serieuze survivalbaan-parcoursen kunnen jong en oud hier een flinke uitdaging aangaan.

Kom kamperen
Kamperen in de bossen van Doorn heeft zo zijn voordelen: door de natuurlijke ligging is er alle ruimte voor kampeerders, er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen van minimaal honderd vierkante meter groot. Het speels ingedeelde terrein zorgt voor voldoende rust en privacy.

Huur een accommodatie
Op veel vakantieparken zijn de kampeervelden gescheiden van de accommodaties, maar het Grote Bos heeft een unieke mix: alles ligt door elkaar heen, de sfeervolle vakantiehuisjes afgewisseld met de ruime kampeerplekken. Er is keus uit verschillende verhuuropties, zoals een luxe stacaravan of een sfeervolle Finse bungalow.

Eten en drinken
Heb je zin in een kop koffie, ontbijt, lekkere lunch of diner? Dat kan in ons gezellige restaurant! Ons vernieuwde terras biedt volop zon én schaduwplekken en kijkt uit op de speeltuin. Leuk voor jong en oud dus. Voor de vlugge hap is er een snackbar en een vers ontbijtje haal je bij de croissanterie in het supermarktje.

Kijk voor meer informatie op onze website.

RCN Vakantiepark het Grote Bos
Hydeparklaan 24
3941 ZK Doorn
085-0400 700