Tuinrondleiding

Wilt u meer weten over de kasteeltuin? Boek dan een tuinrondleiding! Een enthousiaste en kundige tuinvrijwilliger zal u dan alles over de tuin vertellen. Met een groep wandelt u door de tuin en hoort u alles over de geschiedenis en huidige beplanting van de tuin. Een tuinrondleiding kost € 8,- per persoon + € 35,- extra per groep voor de rondleider bij een privé rondleiding. Reserveringen via rondleidingen@kasteel-amerongen.nl.

De tuin bekijken op eigen gelegenheid.

Bekijkt u liever de tuin op eigen gelegenheid? Dat kan! Een entreekaartje voor de tuin zit inbegrepen bij het normale kasteelentree van € 12,50 p.p. U krijgt dan een rondleiding in het Huys en kunt de tuin op eigen gelegenheid bekijken. Wilt u alleen de tuin bezoeken en geen rondleiding in het Huys? Dat kan ook. Een tuin entreeticket kost € 4,50 p.p. Voor museumkaart-houders is het gratis.
Bij uw toegangsbewijs krijgt u in de ticketshop het 'Huys & Tuin' boekje waarin een uitgebreide wandeling door de tuin staat. In dit boekje vindt u allerlei interessante informatie over de aanleg, de geschiedenis en het onderhouden van de tuin.

Meer informatie over de kasteeltuin

Wilt u zich alvast inlezen over de geschiedenis van de tuin? Klik dan hier.