Restaurant Bentinck

Ons eigentijdse toprestaurant is gevestigd in de voormalige stallen van Kasteel Amerongen.
Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol en duurzaam hand in hand. In restaurant Bentinck wordt al het heerlijks bereid door Chef Frank Bakkenes en zijn team. Met aandacht voor pure, eerlijke (streek) producten en smaken. Er wordt gekookt met dagverse hoogwaardige ingrediënten.

Bentinck onderscheidt zich daarnaast met bijzondere bordpresentaties, de informatie aan tafel over de producten, een uitgebreide wijnselectie en de spectaculaire chef’s table op de vide boven de keuken. Het restaurant beschikt over een terras met uitzicht op Kasteel Amerongen en de fraai aangelegde tuinen. Het restaurant is dinsdag tot en met zondag geopend en ontvangt u graag voorafgaand of na afloop van uw bezoek aan het Kasteel.

Reserveer hier een tafel.


Bijeenkomen, vieren en trouwen

De bijgebouwen van Kasteel Amerongen (de Oranjerie, het Poortgebouw, het Koetshuis en het Zuidpaviljoen) worden ingezet als locatie voor huwelijken, privé feesten, congressen en bedrijfsevenementen. Buitenplaats Amerongen organiseert en verzorgt deze hoogwaardige, volledig verzorgde ontvangsten die garant staan voor bijzondere ervaringen, overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen. De locaties zijn variërend in grootte en bieden ruimte aan groepen van 4 tot 250 personen. Het rijksmonumentale Kasteel zorgt voor een bijzondere entourage. Een groepsfoto op de trappen van het Kasteel of een bezoek aan het museum als programma onderdeel van de dag vormt een absolute meerwaarde. Het is ook mogelijk te trouwen in het Kasteel.

Jullie fotoreportage op Kasteel Amerongen? Lees er hier meer over!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met
Buitenplaats Amerongen
T: 0343 – 20 6000
W: www.buitenplaatsamerongen.nl
E: info@buitenplaatsamerongen.nl