22 augustus 2018

Deze voorstelling is uitverkocht!

Filmhuis Amerongen - Leersum kondigt hierbij met vreugde een prachtige zomerfilm aan.

Het betreft een musicalfilm, gebaseerd op het leven van Phineas Taylor Barnum. Als ontslagen werknemer begint Barnum via verschillende tussenstappen zijn opmars in de showbusiness. Hij blijkt een entertainer in hart en nieren te zijn. Komend vanuit het niets creëert hij een fascinerend spektakel dat een wereldwijde sensatie wordt. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

Deze film is, net als Barnum ’s circus, een prachtig in beeld gebrachte en extravagante ontsnapping uit de werkelijkheid die de harde teleurstellingen van het leven tracht te doen vergeten. De sterrencast bestaat uit Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

Graag nodigen wij u uit om deze sprankelende film te komen zien in de tuin van het kasteel, hopelijk met mooi droog weer. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar een zaal van de Buitenplaats.
In verband met de renovatie van de bruggen naar het kasteel zal er gebruik worden gemaakt van een alternatieve looproute in de tuin.

De voorstelling is op woensdag 22 augustus 2018 in de tuin van Kasteel Amerongen. De tuin gaat open om 20.15 uur en de film begint om 21.00 uur.
Kaarten à € 12,50 (entree plus twee consumpties) kunt u reserveren via e-mail filmhuis.amerongen@skiam.nl en via tel.nr. 0343-452 119 (Hanneke Kamphuis) of 0343-702941 (Marlou Roete)
Denk er s.v.p. aan om bij het reserveren de naam van de film te vermelden, uw naam en telefoonnummer en hoeveel kaartjes u wilt hebben.
NB: pas bij bevestiging van de kant van het Filmhuis is de reservering definitief.

Naar Activiteiten of bekijk de volledige agenda